Új levelező szerver [frissítve: 01.27]

A közeljövőben a kollégium levelező rendszerét tervezzük teljesen lecserélni, ami miatt már csak az új ktkaccounttal fog működni az elérése. Megkérünk mindenkit, hogy ha szeretné fenntartani az email címét, hogy regisztráljon az új rendszerbe a https://login.ktk.bme.hu/register oldalon. Amennyiben nem eduid-val regisztrálsz, kérjük írd bele az indoklásba a korábbi email címed is.

A levelezőszerver csere tervezett időpontja: 2024.01.26. esti órák.

Amennyiben végeztünk a cserével, ezt a posztot fogjuk frissíteni, a további részetekről szükséges teendőkkel.

Megértéseteket köszönjük!

Frissítés 01.27 04:20

Átírtuk a rekordokat az új szerverre, mostmár az smtp.ktk.bme.hu a központi MTA és IMAP/POP3 szerver. A bejelentkezés a webes felületen mostantól teljes email címmel történik, nem csak ktkaccounttal (pl kiscica@ktk.bme.hu), illetve az új ktkaccount (https://login.ktk.bme.hu) oldalán használt jelszóval tudtok belépni. A postafiókok tartalmának migrálása még folyamatban van, kis türelmeteket kérjük.

Amennyiben regisztráltatok az új ktkaccountra, de még nem tudtok belépni, kérlek adjatok le egy ticketet a https://support.ktk.bme.hu/open.php oldalon.

Gyakran Ismételt Kérdések

Megtarhatom a korábbi email címem?
Persze!

Mi történik ha nem regisztrálok a csere időpontjáig?
Nem fogod tudni elérni a leveleid. Kérjük regisztrálj, majd pedig vedd fel velünk a kapcsolatot a https://support.ktk.bme.hu/ oldalon, hogy beállítsuk neked a hozzáférést. (A határidő előtti regisztrációk esetében ez nem szükséges, automatikusan hozzá lesznek rendelve az email címek a fiókokhoz)

Kell módosítanom majd a levelező kliensem beállításait?
Igen, az új KTKAccountod jelszavával tudsz majd belépni.